Αθλητική Back to School διάθεση με σύμμαχο τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Όλοι οι φίλοι μας, μικροί και μεγάλοι, επιστρέφουν στα σχολεία με full αθλητική back to school διάθεση!

Άλλοι ξεκινούν και άλλοι συνεχίζουν δυναμικά τις αθλητικές δραστηριότητες και γενικότερα τις προπονήσεις κάθε είδους σε όλα τα αθλήματα, ομαδικά και μη. Είσαι λάτρης του τένις; της ποδηλασίας; του μπάσκετ ή μήπως του ποδοσφαίρου;

Όποιο άθλημα κι αν ακολουθείς, τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας σε φέρνουν κοντά με τα μεγαλύτερα αθλητικά brands και γίνονται
«ο καλύτερος σου φίλος» στον αγώνα, στη διασκέδαση, στη ψυχαγωγία, στη χαρά αλλά και στο παιχνίδι!

Στα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας πρόλαβε τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια ανάμεσα στα πιο δημοφιλή brands όπως Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, Polo, The North Face, Salomon, Columbia, Puma, Asics, Kilpi, Wilson και πολλά άλλα σε απίστευτα χαμηλές τιμές και προσφορές!

Ανακάλυψε τα κατάλληλα αξεσουάρ που απαιτούνται σήμερα στα «must have» αθλήματα και δώσε τη δική σου αθλητική πινελιά στο άθλημα που εσύ ακολουθείς!

Κάνε έξυπνες αθλητικές back to school επιλογές που θα αναδεικνύουν το προσωπικό σου γούστο και αθλητικό χαρακτήρα!

Το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας είναι στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και για να ξεχωρίζεις όχι μόνο εντός αλλά και εκτός σχολικής τάξης!

Μπες σε back to school διάθεση και πρόλαβε τα αγαπημένα σου back to school προϊόντα σε ένα από τα 3 καταστήματα αθλητικών COSMOS Καλαμάτας & ηλεκτρονικά στο www.athletix.gr !

1) Αριστομένους 39 – Καλαμάτα
2) Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου – Καλαμάτα
3) Νέα Είσοδος/OUTLET – Καλαμάτα


#COSMOS #Kalamata #BackToSchool