Έτοιμοι για Back to School!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας εύχονται σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να έχουν μια όμορφη και δυνατή νέα σχολική χρονιά!

Η νέα σχολική χρονιά απαιτεί ανανέωση με τη καλύτερη COSMOS COOL διάθεση. Πρόλαβε τα δικά σου back to school προϊόντα σε απίστευτες εκπτώσεις έως -60%!

Ανακάλυψε αθλητικά, casual & outdoor προϊόντα σε αγαπημένα brands όπως Adidas, Reebok, Nike, Underarmour, Salomon, Converse, Fila, Saucony, Puma, Columbia κ.α. Στα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας θα βρεις ρούχα και παπούτσια κατάλληλα για τις βόλτες σου, για να ξεκινήσεις τζόκινγκ, για να τρέχεις χιλιόμετρα, για να επισκέπτεσαι το γυμναστήριό σου και τους φίλους σου, για να αρχίσεις τις outdoor δραστηριότητές σου και κάθε είδους προπόνηση και άλλα πολλά που θα σου εξασφαλίσουν μία νέα δυνατή σχολική χρονιά!

Στα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας θα βρεις όλα τα back to school προϊόντα που χρειάζεσαι σε χαμηλές τιμές και σε εξαιρετική ποιότητα!

Φόρα τη καλύτερη COSMOS COOL διάθεση και πρόλαβε τώρα τα αγαπημένα σου back to school προϊόντα σε ένα από τα 3 καταστήματα αθλητικών COSMOS Καλαμάτας!

1) Αριστομένους 39 – Καλαμάτα
2) Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου – Καλαμάτα
3) Νέα Είσοδος/OUTLET – Καλαμάτα

#COSMOS #Kalamata #BackToSchool #COSMOSCOOL #menoumeasfaleis