Ευχαριστήριο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ευχαριστήριο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δημ. Βλαχονικολός & ΣΙΑ ΙΚΕ
COSMOS Καλαμάτας

Καλαμάτα, 17/12/2020

 

🩸🩸Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά αρκετά σημαντική, συλλέγοντας, χάρη στη πολύτιμη βοήθεια τους, 42 φιάλες αίματος!
 

Για άλλη μια φορά όλοι οι συμμετέχοντες στην Έκτακτη Αιμοδοσία στην Καλαμάτα απέδειξαν τη σημαντικότητα προσφοράς ζωής στο συνάνθρωπο καθώς η έμπρακτη κίνηση τους αποτέλεσε απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας στη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από πλευράς μας στο τμήμα Αιμοδοσίας Καλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, το ΕΕΣ Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας, τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ κ. Κατσίβελας Παναγιώτης, τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο  καθώς και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλη Ξυγκώρο.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας MessiniaLive, το EnterMessinia.gr group, την Εφημερίδα «Ελευθερία» – eleftheriaonline.gr, την εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ News, το τηλεοπτικό κανάλι best-tv.gr, το τηλεοπτικό κανάλι Mesogeios TV, το ειδησεογραφικό site Kalamatajournal.gr, το ειδησεογραφικό  site kalamatatimes.gr, τον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Radio – 99.6.

Τέλος ευχαριστούμε την εταιρεία απολυμάνσεων και απεντομώσεων «Ιστός» Κάτσιος Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε. για την απολύμανση που πραγματοποίησε στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία.
 

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Για την Δημ. Βλαχονικολός & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε.
Κωνσταντίνος Βλαχονικολός