Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε εντός του καταστήματος COSMOS Καλαμάτας, στην οδό Ιατροπούλου 20 & πλ. Βασιλέως Γεωργίου, η 7η εθελοντική αιμοδοσία Αγάπης Cosmos.

 

Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών αιμοδοτών, συγκεντρώθηκαν συνολικά 29 φιάλες αίματος καθώς επίσης εγγράφηκαν και 6 νέοι δότες μυελού των οστών.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που συνεχίζουν να προσφέρουν ελπίδα και ζωή.

 

Ευχαριστούμε θερμά για τη πολύτιμη συμβολή τους, το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, τις νοσηλεύτριες και τη διευθύντρια του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Καπόγλη Αγγελική. Τον Διευθυντή κ. Αδαμόπουλο Ιωάννη της μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας και τις εθελόντριες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
 
Επιπλέον, εκφράζουμε τα ευχαριστήρια μας προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. και πιο συγκεκριμένα την Εφημερίδα «Ελευθερία», την εφημερίδα Θάρρος, το ειδησεογραφικό site MessiniaLive, το τηλεοπτικό κανάλι Best-tv, το τηλεοπτικό κανάλι Μεσόγειος TV , το ειδησεογραφικό site Kalamatajournal.gr, το ειδησεογραφικό site kalamatatimes.gr, το Enter Media group, το ειδησεογραφικό site KalamataIn.gr, το ειδησεογραφικό site Εύφορη Γη & το περιοδικό Go On, για την συμβολή τους στην προβολή της εκδήλωσης.

 

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία αγάπης!
 
Για την Δημ. Βλαχονικολός & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε.
Κωνσταντίνος Βλαχονικολός