Ευχαριστήριο για την 5η Αιμοδοσία Αγάπης COSMOS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία Αγάπης που διοργανώνουν εδώ και τρία συνεχόμενα χρόνια τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας.

Σε αυτή την πολύτιμη πράξη αγάπης πράξη αγάπης και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας, 

συγκεντρώθηκαν συνολικά 42 φιάλες αίμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν με μεγάλη προθυμία και ζήλο στο  κατάστημα COSMOS Καλαμάτας (Ιατροπούλου 20 &ΠλΒασ. Γεωργίου), που έδωσαν αίμα και χάρισαν ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ιατρό Τσιμικλή Σταύρο, τις νοσηλεύτριες του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας και τις εθελόντριες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Επίσης, ευχαριστούμε το CafeDeli και τον κ. Βασίλη Κουμανάκο, το εργαστήρι Χριστόπουλος και το καφέ μπαρ PLATEA για την άμεση ανταπόκριση και άριστη συνεισφορά τους στην προσπάθειά μας.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλα τα ΜΜΕ και τα στελέχη αυτών που βοήθησαν και βοηθούν στη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Τέλος, ευχαριστούμε και όλους όσους προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν.

Η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και η συνέχεια της εθελοντικής προσφοράς πολύτιμη! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ!

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους θερμά! 
Δίνεις αίμα, χαρίζεις ζωή!
Ένα σύνθημα, τρόπος ζωής!

Δημ. Βλαχονικολός& ΣΙΑ ΙΚΕ