Κάνε δικά σου τα αγαπημένα σου προϊόντα σε Black Friday τιμές μέσα από το www.athletix.gr!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Μην τα βάφεις μαύρα!

Οι εκπτώσεις της Black Friday έφτασαν νωρίτερα και σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας, www.athletix.gr.

Περιηγήσου ανάμεσα στα μεγαλύτερα αθλητικά brand μόνο με ένα κλικ στο www.athletix.gr και κάνε δικό σου κάθε κομμάτι της λίστας με τα αγαπημένα σου προϊόντα  σε απίστευτες τιμές. Τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας παραμένουν δίπλα σου προσφέροντας σου, απίστευτες τιμές και εξυπηρέτηση, on line.

Ψάχνεις νέα αθλητικά για το τρέξιμο; Φόρμες και φούτερ για τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι; Όργανα γυμναστικής για να παραμείνεις σε φόρμα; Απέκτησε τα όλα μέσα από το www.athletix.gr

Ανακάλυψε ανδρικά ρούχα και παπούτσια των μεγαλύτερων brand όπως Nike, Adidas, The North Face, Salomon, Columbia, Reebok κ.α.π με εκπτώσεις που αγγίζουν το -60%.

Η γυναικεία συλλογή του www.athletix.gr περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα αθλητικά brand και απίστευτη ποικιλία σε αθλητικά παπούτσια, κολάν, φόρμες, φούτερ, μπουφάν κ.α.π., σε εκπτώσεις που αγγίζουν το -60%.