Ώρα για κάμπινγκ: ο απαραίτητος εξοπλισμός!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες;

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία του camping στη θάλασσα ή το βουνό παρέα με τους φίλους σου ή την οικογένεια σου. Το κάμπινγκ σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις από κοντά την φύση μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών.

Οργανώσου σωστά με τον κατάλληλο εξοπλισμό είτε για οργανωμένο είτε για ελεύθερο κάμπινγκ.

Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον παρακάτω εξοπλισμό:

  1. Απαραίτητος εξοπλισμός για το κάμπινγκ αποτελεί η σκηνή. Οι σκηνές δημιουργήθηκαν ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αντιξοότητες της υπαίθρου. Είναι εύκολες στη συναρμολόγηση και συνήθως τις επιλέγουμε ανάλογα με τον αριθμό ατόμων που θα συμμετέχουν. Ο χώρος που θα τοποθετηθεί η σκηνή θα πρέπει να είναι καθαρός από κλαδιά και πέτρες και για το λόγο αυτό προτείνουμε για έξτρα προστασία της σκηνής τη χρήση μουσαμά.

 

2. Για να κάνεις έναν καλό ύπνο στη σκηνή θα μπορούσες να πάρεις μαζί σου, κρεβάτι εκστρατείας, υπνόσακο και φυσικά υπόστρωμα.

3. Η ψάθα παραλίας είναι απαραίτητη για να την τοποθετήσεις έξω από τη σκηνή. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγεις την σκόνη και τα χαλίκια μέσα στη σκηνή.

4. Η τέντα και η ομπρέλα θα είναι ο σύμμαχος σου τις ώρες που θα χαλαρώνεις εκτός σκηνής και θα σε προστατεύουν από τον ήλιο και τη ζέστη.

.

 

5. Για το βράδυ σίγουρα θα χρειαστείς λάμπα ή φακό κεφαλής.

 

6. Θερμός και φορητά ψυγεία θα κρατήσουν τις προμήθειες σου στη κατάλληλη θερμοκρασία.

7. Για εσένα που αγαπάς τα θαλάσσια αθλήματα απαραίτητος εξοπλισμός είναι το κανόε καγιάκ ή τοsup.

8. Μην ξεχάσεις να βάλεις στο σακίδιο πλάτης, ένα πολυεργαλείο, καπέλο, σχοινί για τα ρούχα και φακό.

Εξοπλίσου με καλή διάθεση και το καταρτισμένο μας προσωπικό θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς σωστά για τις διακοπές σου στο camping. Βρες αυτό που χρειάζεσαι σε ένα από τα 3 καταστήματα COSMOS Καλαμάτας.