Ρεκόρ συλλογής μονάδων αίματος έφερε η σταγόνα!

77 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ !!!!!
25 NEOI ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!!!!

 

Κατά την τρίτη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε εχθές, Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη,  στο  κατάστημα COSMOS Καλαμάτας (Ιατροπούλου 20 & Πλ Βασ. Γεωργίου)  συγκεντρώθηκαν συνολικά 77 φιάλες αίματος και οι δότες μυελού των οστών αυξήθηκαν κατά 25 άτομα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους του εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν με προθυμία και ζήλο στην 3η εθελοντική αιμοδοσία, που χάρισαν ζωή δίνοντας αίμα, που έγιναν δότες μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την υπηρεσία αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας και του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, καθώς και τις εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Το Cafe Deli -για τους ολόφρεσκους χυμούς – και το Εργαστήριο Χριστόπουλος -με τις πεντανόστιμες μπάρες – που πρόσφεραν στους αιμοδότες.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς ο βασικότερος σκοπός της δράσης αυτής επιτυγχάνεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο.

Αυτή τη φορά, με την 3η Αιμοδοσία Αγάπης, κύριος στόχος ήταν η μετάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ενα τεράστιο puzzle σε μορφή σταγόνας που φέρει το μήνυμα “Δώσε αίμα, μοιράσου ζωή” πήρε μορφή εχθές και είναι τοποθετημένο έξω από το κατάστημα COSMOS στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

 

Για την υλοποίηση αυτή ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις Gift&Design, ΗΛΙΟΜΕΤΑΛ, MetalGroup, ΣΑΡΕΛΑΣ, ANTITYPON, KELESIS, τα εκπαιδευτήρια ΜΠΟΥΓΑ και την Drone.gr για την μαγνητοσκόπηση.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους θερμά!
Δώσε αίμα, μοιράσου ζωή!