Τρέξε χιλιόμετρα παρέα με την ASICS!

Ο Kihachiro Onitsuka δημιουργεί την Asics με έμπνευση την λατινική φράση – Anima Sana Se Corpore Sano- που σημαίνει «Υγιείς ψυχή σε ένα υγιές σώμα». Η ομάδα του Ινστιτούτου Επιστημονικής Ανάπτυξης της ASICS, στο Kobe της Ιαπωνίας, μελετά και σχεδιάζει κάθε παπούτσι ξεχωριστά με στόχο την ουσιαστική υποστήριξη και φροντίδα κάθε δρομέα σε κάθε τρέξιμό του.

 

 

Η επιλογή του κατάλληλου παπουτσιού έχει να κάνει με σένα τον ίδιο. Τα πόδια σου. Το τρέξιμό σου. Η ιδανική εφαρμογή και υποστήριξη είναι σημαντικές, αλλά όλα ξεκινούν με τους στόχους που θέτεις. Καθένα από τα παπούτσια της Asics έχει τις ιδιότητες και τις προδιαγραφές του και εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες.

 

 

Για σένα που αγαπάς το τρέξιμο στη πόλη, το τρέξιμο στο ταρτάν ή το τρέξιμο στη θάλασσα, επισκέψου ένα από τα τρία καταστήματα COSMOS Καλαμάτας και το καταρτισμένο μας προσωπικό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο Asics αθλητικό παπούτσι.

Το νέο GEL NIMBUS 22 διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία GEL™ στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού μειώνει την επιβάρυνση στο πόδι, ενώ η τεχνολογία FLYTEFOAM™ Propel στην ενδιάμεση σόλα χαρίζει ενέργεια στο διασκελισμό σας. Η τεχνολογία TRUSSTIC™ κάτω από την καμάρα του παπουτσιού, το θερμοπλαστικό αυτό κομμάτι, προσφέρει σταθερότητα, μειώνει το βάρος του παπουτσιού, και το κάνει πιο ανθεκτικό.
Το άνω μέρος του από ανάλαφρο, δικτυωτό υλικό προσφέρει βελτιωμένη αναπνευστικότητα, και εφαρμογή που αγκαλιάζει το πόδι, στηρίζοντάς το. Σχεδιασμένο με γνώμονα τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων, το GEL-NIMBUS™ 22 περιλαμβάνει περισσότερο αφρώδες υλικό στην ενδιάμεση σόλα, για να μεγαλύτερη απορρόφηση των κραδασμών. Επιπλέον, η εξωτερική σόλα από AHAR™ περιορίζει τη φθορά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εστιάσετε αποκλειστικά στην προπόνησή σας.
Είτε τρέχετε στο διάδρομο, είτε στο δρόμο, μπορείτε να απολαύσετε τη διαρκή άνεση και το διαχρονικό στυλ που σας χαρίζει το παπούτσι GEL-NIMBUS™ 22.

Το GEL-KAYANO™ 26 σας επιτρέπει να καλύπτετε μεγάλες αποστάσεις με άνεση, χάρη στην τεχνολογία GEL™ που έχει επανασχεδιαστεί για ακόμα καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών κατά την πρόσκρουση. Επίσης, η τεχνολογία FLYTEFOAM™ Propel στην ενδιάμεση σόλα, χαρίζει στο παπούτσι εξαιρετική αναπήδηση.
Η τεχνολογία DUOMAX™ στην ενδιάμεση σόλα προσφέρει βελτιωμένη στήριξη και περιορίζει τον υπερπρηνισμό, ενώ η τεχνολογία I.G.S™ προσφέρει πιο ομαλή ώθηση. Το μοντέλο αυτό, είναι επίσης εφοδιασμένο με ανακλαστικές λεπτομέρειες για να είναι ορατές όταν τρέχετε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Ανάγετε το τρέξιμο σας σε άλλο επίπεδο και συνεχίστε να τραβάτε τα βλέμματα.

Το νέο ASICS GEL PULSE 11 είναι ειδικά κατασκευασμένο για τρέξιμο στη πόλη. Αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για αθλητές που καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις και έχει ενδιάμεση σόλα από AMPLIFOAM™ για ολοκληρωμένη άνεση και προστασία σε κάθε σας βήμα. Στα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται η αναδιαμορφωμένη εξωτερική σόλα από καουτσούκ, η τεχνολογία GEL™ στο πίσω μέρος του παπουτσιού για βελτιωμένη απορρόφηση των κραδασμών, ο πάτος ORTHOLITE™ και η τεχνολογία GUIDANCE LINE™, για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στον φυσικό σας διασκελισμό.

Η συλλογή της ASICS εμπλουτίζεται με την ένδυση για αθλητές που χρειάζονται περισσότερη άνεση και υποστήριξη.

 

 

 

Κάντε τις αγορές σας για ανδρικά, γυναικεία και εφηβικά ποιοτικά αθλητικά παπούτσια της ASICS σε ένα από τα τρία καταστήματα COSMOS Καλαμάτας.